Fitness fotografering

Mange fotografer tager fantastiske billeder, det er der ingen tvivl om det. Men fitness fotografering er noget for sig selv. Det kræver viden om menneskets anatomi ift. muskel, og højt specialiseret lysfærdighed, der bringer mest ud i enhver fysik. Uanset om du er en body/bikini-fitness, en styrkeløfter, har du gennemgået en kropstransformation. Du arbejder meget hårdt for at nå detmål, du har nået, og det er synd ikke bevare det for evigt i form af billeder. Mit mål er at fremhæve det, du har brugt så meget tid og kræfter på at skabe.

Sammen snakker vi, hvor jeg lytter til dine ønsker, og derefter finder jeg inspirationsbilleder præcis efter dine ønsker. På den måde er vi enige inden selve fotografering.

fitness fotografering

Pris: 1.500,-

2 timers fotografering
2-3 outfits skift (looks)
5 redigeret billeder, der leveres digital
*Ekstra redigeret billede pris: 300,-

Andet

Det kan være du ønsker noget helt andet, fx et før og efter billede (Off season & On season). Det kan også være, at du er en personligstræner og ønsker billeder mens du træner eller træner en af dine kunder, eller bare til de sociale media? Det kan være en helt tredje ting. Du er mere end velkommen til at kontakte mig. Lad os snakke sammen og skabe billeder, der passer lige præcis til dig.