Steve

Profil

Mit navn er Steve, jeg bor i Hinnerup sammen med min kone, vores lille dreng. Jeg har studie fast i Randers. At fotografere er min passion, jeg elsker det jeg laver, og laver det jeg elsker. Jeg går altid efter de bedste billeder, uanset omstændighederne. Min bagtanke er at mine kunder bliver så tilfreds med mine billeder og vender tilbage igen, og igen, og igen. Jeg går ALDRIG på kompromis med kvalitet eller service og du kan derfor altid være sikker på at modtage et resultat i topklasse, hvert gang. Det er på den måde jeg driver min forretning og baseret min succes på.

Hvorfor vælge mig?

En fotograf handler ikke kun at fotografer, det handler også om kemi. Ikke kun det, handler det også om man kan lide stilen. Der er så mange fotografer derud, med mange forskellige stil. Jeg tillader mig at gå udefra at du læser her fordi du kan lide min stil. Jeg vil derfor skrive et par grunde hvorfor du/i skulle vælge mig.

Som kunde er du min 1. prioritet

Mit mål er meget enkel. Det er at skabe og levere billeder der lever op til din ønsker. Om det er gravid, portrætter eller produkter billeder, er det min opgave at “fange” persons, virksomheds, produkts DNA. For mig er fotografiet, er at skabe billeder der skiller sig ud fra mængden, og som opfylder dine/jeres ønsker. Jeg går altid efter det unikke, der passer præcis til dig som person, virksomhed eller produkt.