Portræt fotografering

Et portrætbillede er ikke bare et billede. Et professionelt portrætbillede af høj kvalitet styrker din eller virksomhedens personlige brand. Billeder er nemlig det første der bliver lagt mærke til, når man lander på en hjemmeside. Derfor er billeder meget vigtige. Her kan du se eksempler på 3 forskellige portrætløsninger. Som det fremgår, tager jeg forskellige typer af billeder med forskellig baggrund, tøj og opstilling. På den måde får du som kunde, et stort udvalg af billeder, men præcis de billeder, der passer til dig som person (eller virksomhed).

portrætfoto

Headshot

Et “headshot” er et typisk billede til C.V. , LinkedIN osv. Det er et professionelt portræt, der viser hvem du er. Fotografering tager op til 30 min. Du sørger selv for hår, tøj og makeup.
Efter fotografering kan vi sammen udvælge de billeder, der skal redigeres. Ellers kan billederne også sendes til et lukket galleri, hvor du i din egen tempo udvælger de billeder, der skal videre til redigeringen. Redigeringen består af professionel retouchering, så det fremstår naturligt og professionelt.

Når billederne er færdigredigerede bliver de sendt til dig i fuld opløsning.

Du får:
– 30 min fotografering i studie
– 2 færdigredigeret billeder
– 1 baggrund
– 1 tøjskift
– Professionelt retouchering
– Leveres i web opløsning
– Leveres i fuld opløsning

Pris: 1000,- inkl. moms
(Ekstra billede 300.-)

portrætfotografering

Branding/Business Portrætter

Branding portræt kan bruges til artikler, hjemmeside, dit brand eller you name it- the sky is the limit. Her er det dig som person og dit brand der er i fokus.

Aldrig før har personlig brand og billeder været så vigtigt i markedføring. Som den vigtigste kilde til et godt indhold, fortæller billeder en historie og sælger dit brand. Fra start til slut arbejder jeg tæt sammen med dig for at identificere, hvem din kundetype er, hvordan dit unikke brand kan fremkaldes, og hvordan vi i fællesskab kan finde frem til billeder, der fortæller din historie. Der arbejdes på den visuelle stil og hvilken stemning i billederne, som bedst repræsenterer dit brand. Hele process er til for at det færdigeresultat er billeder, der repræsenterer dit brand allerbedst, men også skiller dig ud fra mængden.

Du får:
– 30 min planlægningsmøde (Telefon)
– Ideoplæg som visuelt moodboard
– Sparring på valg af tøj
– 2 forskellige looks (tøjskift)
– Professionel hår og makeup artist
– 2 timer fotografering i studie eller on location (inkl. op til 1 time på at ligge makeup)
– 6 færdigredigeret billeder
– Flere baggrunde/Locations
– Professionelt retouchering
– Leveres i web opløsning
– Leveres i fuld opløsning

Pris: 3500,- inkl. moms
(Pris 4500,- inkl. moms) (inkl. hår og makeup artist)
(Ekstra billed 300.- inkl. moms)

portrætfotografering

Medarbejderportræt

Medarbejderportrætter (og alle andre billeder i øvrigt) sender et signal om din/jeres virksomhed til potentielle kunder. Hvis din/jeres virksomhed har medarbejderbilleder på fx hjemmeside, visitkort og andre markedføringmaterialer, er det vigtigt at sørge for, at billederne er flotte og professionelle, da et professionelt medarbejderportræt gør en stor forskel for, hvordan kunderne ser jer. F.eks på hjemmesiden er det vigtigt at medarbejder har et professionelt, men stadig et glad udtryk.

Som fotograf sørger jeg for skarpe billeder med flot lyssætning. Derudover sørger jeg for,at billederne er taget fra samme vinkel og baggrundfarve som vi aftaler inden fotografering. Redigering er minimalt. Der bliver fjernet mørke render under øjnene og uren hud og sikrer et realistisk og naturligt look.

I får:
– 30 min planlægningsmøde (på jeres virksomhed eller hos mig i studie)
– 10-20 min fotografering (på jeres virksomhed eller i studie)
– 1 færdigredigeret billede pr. medarbejder
– 1 baggrund
– Professionelt retouchering
– Leveres i web opløsning

Pris: 450,- inkl. moms – Pr. billede/medarbejder
(Overstående pris gælder hvis i er 10+ medarbejdere. Er i færre end 10 ansatte, er der et opstartsgebyr på 750,- inkl. moms)